Vi fick hjälp med renovering och hästhinder

God morgon, god middag, god kväll, helt beroende på när du läser det här inlägget. Hoppas du mår bra och att du har en bra dag. Jag tänkte idag rikta mig till er som söker en kompetent byggfirma som kan hjälpa dig med bygg i Aneby, Eksjö, Vetlanda med mera.

Bygg Magnus & Stallprodukter är företaget jag kontaktade när jag skulle renovera några rum hemma i mitt hus på landet, jag ville bland annat riva en vägg för att få en mer öppen planlösning. Från start fick jag den service jag som kund förtjänar, personalen var trevlig och fokuserade på mina önskemål kring renoveringen för att kunna ge mig det bästa resultatet. Bygget där hemma satte igång som en raket och det var genast i full gång med att uppfylla mina önskningar, genom hela arbetet fick jag samma underbara service av byggarbetarna. När firman var färdiga med mitt projekt inom bygg i Aneby med omnejd fick jag ett resultat jag verkligen kunde vara stolt över. De berättade även att de kunde hjälpa min inom tillverkning av hästhinder då de såg att vi hade hästar på gården, vi bokade därför in en tid då de skulle få komma tillbaka för att hjälpa mig med det. Efter deras andra besök hos oss med fokus på hästhinder blev jag bara ännu gladare över mitt val av byggfirma, de levererade åter igen bra service följt med bra resultat. Vi kunde äntligen slänga bort våra gamla ruttna hästhinder då vi fått nya och fräscha. Allt detta gör att jag helhjärtat kan rekommendera er att kontakta det här företaget om ni behöver hjälp inom bygg i Aneby eller någon av de andra orter de jobbar på.