Vår utbyggnad var inget problem för det här företaget

God förmiddag, vad kul att du klickat in på min blogg för att läsa ännu ett inlägg. Då jag märkt att ni gillar de inlägg där jag rekommenderar ett företag tänkte jag idag göra just det. Det ska idag handla om företaget NNBygg som är en byggfirma på Lidingö och jobbar även på en del andra ställen runt om i Stockholm. Om du efter det här inlägget skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa mer här.

Jag hade kontakt med det här företaget under större delen av förra året då jag och familjen skulle bygga ut vårt hus för att få mer plats. Vi behövde därför ett företag vi kunde lita på att de skulle utföra ett bra jobb, min bror rekommenderade mig denna byggfirma på Lidingö då han fått mycket kvalitativ hjälp av dem när han renoverade sitt kök. NNBygg är ett erfaret företag som länge funnits i branschen och har därmed även erfarna arbetare som kan genomföra ett bra jobb som jag som kund ska bli 100 procent nöjd över. Vi fick hjälp från start till slut med allt vad jobbet innebar. Alla anställda som var på plats var trevliga och fokuserade på oss som kunder, de jobbade utifrån våra önskemål för att kunna göra oss så nöjda som möjligt. När vi väl fick se det färdiga resultatet blev vi chockade över hur bra jobb denna byggfirma på Lidingö hade utfört, utbyggnaden såg så naturlig ut på huset, som att den varit där från början. Än idag är vi supernöjda över vårt val av företag för det här jobbet och skulle gjort samma val om det skulle varit idag.