Vår nya altan!

Hej på er alla mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en trevlig helg. Jag tänkte idag skriva ett inlägg om det här med byggservice i Huddinge, vilket ju är ett ämne som jag tidigare skrivit en hel del om. Konyali Trading AB är ett företag som min mamma tipsade mig om för ett tag sedan, och som jag och min sambo nu anlitat. Som ni vet har jag länge tjatat om att jag velat bygga en altan på baksidan av vår tomt. Vi har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med detta, men tyvärr har vi stött på en hel del oseriösa företag på vägen, som inte alls kunnat ge oss vad vi velat ha. Det har varit väldigt frustrerande, och vi har letat väldigt länge efter den hjälp som vi behövt. Jag blev därför så glad när jag hittade just Konyali Trading AB, då detta företag verkligen har överträffat alla våra förväntningar. Vi fick ett väldigt bra första intryck utav hantverkarna, då de arbetar mycket med kundservice, för att få oss som kunde att känna oss trycka och bekväma, vilket vi verkligen gjorde. De var även väldigt noggranna och kvalitativa när de arbetade, vilket såklart är väldigt viktigt.

Resultatet blev helt otroligt. Vi är så otroligt nöjda med vårt val av företag, och vår nya altan kommer att användas flitigt av hela familjen i vår och sommar. Ni är ju en hel del som har uttryckt er ha samma problem som vi tidigare hade, alltså med att hitta ett bra företag inom bygg. Jag vill därför verkligen rekommendera er att ta kontakt med Konyali Trading AB. Nu hoppas jag att ni får en härlig vecka, så hörs vi i nästa inlägg!