En takläggare i Uppsala med gott rykte

Hej hopp alla glada!

Solen skiner, det är fredag och i helgen ska vi åka till sommarstugan strax utanför Uppsala. Vårens projekt är att vi ska anlita en takläggare och lägga om taket på huset, så nu i helgen ska vi åka dit och röja lite inför att firman ska komma dit och jobba. Jag tycker det är så roligt och rogivande att åka ut och pyssla där ute i stugan, med allt från trädgårdsarbete till att måla om eller något annat.

I sommar kommer det nog mest bli lite mindre projekt i och med att vi lägger pengar på ett nytt tak. Men vi vill lägga om det i år och inte vänta ett år till med risk för att det blir ännu mer jobb eller att det hinner gå in fukt. Vi tog dit en takläggare redan i höstas för att titta på det så att de kunde hjälpa oss avgöra om vi kunde vänta med att lägga om det nu denna våren och de försäkrade oss om att det räckte. Så vi bokade de direkt så att de inte skulle hinna bli uppbokade med andra uppdrag.

Det är en firma som har väldigt gott rykte om sig och som vi tycker har varit väldigt trevliga att ha att göra med. Kanske du också har hört talas om Walterholms Plåtslageri? De har både takläggare och plåtslagare som jobbar i Uppsala men med stor omnejd. Ute i sommarstugan får jag verkligen ny energi oavsett om jag vet att vi ska jobba med något projekt eller om vi mest ska åka ut och mysa och ta det lugnt, det är liksom våran oas.

Jag hoppas att du också har något sådant ställe, oavsett om det är i en skön stol på din balkong eller i en stuga någonstans. Jag tror det är viktigt att ha en sån plats att kunna gå eller åka till och samla ny energi eller bara få landa och få distans eller perspektiv. Nu önskar jag dig en underbar dag så hörs vi snart igen!